Wednesday, March 17, 2010

NAK HABAQ MAI KAT HANGPA

assalamualaikum..


Terima kasih no atas hangpa punya komen2...
cheq nak mohon maap la, cheq tak larat nak baleh komen hangpa..
tak tau nak baleh apa!
cheq skarang ni mood tak berapa nak baik,
masukkan entry pun sbb teringat kat hangpa yang banyak menyokong!
terima kasih la no...

untuk pembaca KERANA SAYANG tu,
nak bagi tau cerita hepi kat hangpa,
don wori ok!
ikhwan kita oke..
xdak la nak sakit kronik2 bagai..
dia cuma ada penyakit hati ja...
hati tak tenteram...
hati yang was2 gitu!

tapi,
hangpa kena 'bersedia' untuk kemungkinan yang lain pula!
hangpa akan berkenalan pula dengan IKHWAN versi lain nanti!
ohhh..
sudah banyak klu di sini
baik cheq stop menaip!
=]


opsss.. sebelum cheq lupa la na..
nak habaq kat hangpa...
SEKAMAR RINDU telah menjadi follower ke 100 cheq...
cheq dah lama kenai cikgu ni,
ala kenai kat blog2 juga sbb dulu dia guna nama pena anak laut..
lama tak da update,
last2 dia muncul dengan blog baru!
selamat kembali ya cikgu..
(poyo je kan? ingat nak bagi hadiah ke apa buat announcement bagai! cet.)
-hadiahnya adalah traffic yang banyak ke blog kamu cikgu-
boleh?

okey, sayang-sayangku !
hangpa banyak menjadi sumberi inspirasi cheq...
mungkin kalau tidak kerana hangpa laman karya ni akan berkubur
dek kekadang emosi cheq yang ngok ngek ini!
terima kasih ya sayang!

chiiiiaaauuu

p/s: tetiba mau berloghat utara dengan hangpa.. bukan cuba bersikap kurang ajar ya?! =]

3 comments:

epy elina said...

hohoho...
lega ati bila ikhwan x ada skit apa....
tp curious jg bila ikhwan wjud dlm versi lain....
pe pun nak ikhwan ngn hana jg...
x sbr nak next n3....

Hana_aniz said...

tetibe x mo ikhwan..
hahaha..
nk luqman!
hehe..
tp, x kesa.

MaY_LiN said...

hihihihi
tamau bg die lupe ingatan kat hana
hikhikhik

Teddy Bear

Ingatan yang tidak dapat dilupakan. Teddy Bear. 🤣🤣😂😂😅 Macam manalah benda alah tu wujud lagi.