Friday, March 26, 2010

NOTA KERANA SAYANG =]

salam semua...

terima kasih pada semua yang menyokong MN selama ini.
MN  hargainya, malah terlalu menghargainya.
KERANA SAYANG akan menemui penamatnya pada hari ke dua bulan April.

KS tidak akan di auto-publish kan pada hari cuti,
kerana MN mahu memberi peluang kepada pembaca yang tidak dapat online pada hujung minggu.
=]

jadi, kepada yang sudi,
rajin..
silalah ambil award ni,

lekatkanlah award ini berserta link blog MN ini ke tapak blog korang,
sebagai tanda korang menjadi pembaca karya MN.
itupun kalau sudi! 
tiada paksaan di sini.
=]

mungkin habisnya KS,
MN akan merehatkan blog ini sementara,
kecuali untuk RR..
maafkan MN atas kesulitan RR,
naskah itu tergendala lebih sebulan agaknya,
sungguh bukan niat MN mahu membiarkannya begitu,
tetapi otak ini kadang kala letih juga :(

last... udah ngantuk gue!!

terima kasih kerana hadirnya kalian walaupun tidak bersua muka,
sekadar di lembaran maya ini,
hanya jari-jemari  sebagai penghubung bicara,
seseungguhnya kalian mencorak bahagia di ruang hatiku..


opss jangan lupa esok pagi 
MURNI KASIHMU 7 bertapak di AKSARA KERAIAN

assalamualaikum dan selamat... er.. pagi ya!!

EDIT @ 5.30, 26/3/2010
Maaf kalau pada kamu aku syok sendiri!

4 comments:

Anonymous said...

ala x best la cam ni... publish jela. nanti yg lain2 blh je bc ms dorg online. hehehe

epy elina said...

hohohohh...
thanks pda cik pnulis krna mmikirkan psl org lain....
sbb ari ni sy blik kg smpai ari isnin...
so sy brtuah krna dpt mngikuti crta ni smpai hbs msa sy blik kampus nnt...
thnaks cik pnulis...
luve u....

MaY_LiN said...

ala~
org xde blog..
nak tampal katne??

MissNera said...

anon: sabaq na... hehehe

epy: hehehe.. balik dengan hepi.. jangan lupa buah tangan!!

may_lin: tampal bg wallpaper.. huhuhu..

Teddy Bear

Ingatan yang tidak dapat dilupakan. Teddy Bear. 🤣🤣😂😂😅 Macam manalah benda alah tu wujud lagi.