Thursday, March 10, 2011

Taip-Taip jer ni!

Kekeringan idea yang amat sangat ni ditambah dengan kesibukan berkerja dan ketiadaan lappy untuk update bab terbaru PDI.

Lagipula PDI harus kembali kepada point utama cerita ni. Rasanya 13 belas bab ni point-point tu tak jelas. Harus ada pertalian cerita Natrah dan kehidupannya sebagai seorang gadis orang asli. Itu yang MN rasa kurang. Adeh itu yang kena perbaiki tuh! Idea pun tarak.

Sebenarnya entry ni bukan apa pun, saja nak bagi blog MN ni ada entry baru. ^_^. Maaflah kepada sesiapa terbaca nih (ada ke yang baca???)

Okey tetiba teringat pulak sesuatu... hari tu ada member kat Facebook letak link novel.. Kak Lieyna nih memang suka membaca e-novel nih... jadinya daku pun klik lah link yang dia letak tu. Ceritanya best tapi MN sempat baca satu bab tu jer sebab tak ada masa. Apa kata korang gi jenguk jugak...  mesti ramai yang dah jenguk kan??? Tak apa.. MN nak promote gak . Rerajinlah klik link ni ----> KLIK SINI .. pasti best cerita nih!  ^_^

Akhir sekali, MN nak ucapkan terima kasih kepada pengirim emel yang bertanyakan tentang Rahsia Rindu tu.  Belum ada rezeki lagi... Doakan lah yer kalau ada yang berkenan nak terbitkan RR tu. (hantar pun tak, macam mana orang nak nilaikan?? hahahaha)


Baru terperasan sesuatu, watak-watak hero dalam cerita MN kebanyakannya stereotype sungguh! hahaha.. Yang jelas, kuat membebel. keduanya, kebanyakan watak usia 30 tahun ke atas. Perangai pun lebih kurang jer... lepas tu tak pandai nak romantik-romantik! <- ini sebab penulisnya tak pandai romantik2. :D

1 comment:

dieyamirza said...

xpe... janji jadi jugak bahan bacaan orang lain.. novel ada kehidupan, and kehidupan adalah novel... hehehe memandai je..

Cerpen. Pesimis Itu Aku

Cerpen Pesimis itu Aku 》》》》  Link Klik Sini 😁😁