Wednesday, October 5, 2011

Nota Dari Tuan Blog

Assalamualaikum semua... (macam ada yang baca :P)


Cik Nera nak bagitahu bahawasanya Cik Nera tak idea langsung nak update cerita Faiz dan Maisarah. Cerita Yusuf Imran. Sebulan tak langsung idea yang masuk ke dalam otak ni. Haila....


Nak buat macam mana kan... otak tepu! Lagipun, Cik Nera dok memikir akan nilainya cerita yang ada dalam blog ni.


*satu musibah  menimpa seorang teman. Teman yang pada Cik Nera seorang wanita yang baik dan seorang isteri yang mulia. Berita yang yang langsung Cik Nera tak sangka. Malah rakan2 yang lain. Entahlah. Sedih dan turut terluka tetapi bukankah ALLAH telah berjanji tidak akan dibebani hamba-NYA melebihi kemampunyaan? Moga teman itu tabah dan tahu kami semua ada walaupun sekadar menjadi pendengar.



~ dah sejam lebih ngadap benda alah ni, panjang ni jer yang nak tulis... huhuhu



2 comments:

blinkalltheday said...

rindu kat faiz dan sara..

noorhayaty85 said...

alah nera...dh rindu kat karya nera..hoping nera dpt lah idea..hu3..

Teddy Bear

Ingatan yang tidak dapat dilupakan. Teddy Bear. 🤣🤣😂😂😅 Macam manalah benda alah tu wujud lagi.