Friday, April 13, 2012

INI BUKAN CERPEN : JANJI MESTI DITUNAIKAN TAPI...

Janji nak letak entry cerpen terbaru lepas balik bercuti tapi dah dua minggu balik dari tanah Langkawi, putera kacak bernama Idea tak mahu muncul-muncul. Entahlah. Dia merajuk kot. Rasanya putera kacak tu tak mahu muncul-muncul dah. Tengok orang lain letak entry saban minggu, ada yang letak entry setiap hari 'terasa' juga hati. Apatah tengok lambakan novel tebal-tebal kat MPH tu. Terfikir macam mana mereka tu semua boleh punya idea sebanyak itu. Haila... mungkin sebab tekanan perasaan kot jadi macam ni.

Lupakan sekejap. Tujuan menaip ni nak kurangkan sawang kat blog ni je. Kalau dua bulan lagi putera kacak tu tak muncul-muncul alamatnya istana ni daku kena robohkan.


Meh tatap -sesape yang terbacalah :), Geek yang bernama Tim Young...


Selepas sesi 'makeover'

The Sleek!


Blog si Tim yang dah lama tak update : The Geek (<---klik)

Lelaki ni seorang yang mempunyai perasaan rendah diri yang terlampau sehinggakan beliau sengaja membiarkan rambutnya panjang dan berjambang. Tapi selepas sesi 'makeover', dia telah membuatkan semua Beauty ternganga. hahaha.


Oh Idea... di manakah kau!?

1 comment:

Anonymous said...

AsSalam,
Kadang2 otak tepu nak fikirkan idea..
Mungkin dgn hasil pembacaan daripada tulisan org lain dpt mencetuskan idea...yg penting jgn ciplak..kan?
Saya dah baca byk karya cik Nera..
Saya tunggu karya seterusnya..Good Luck!
-che`leen-

Teddy Bear

Ingatan yang tidak dapat dilupakan. Teddy Bear. 🤣🤣😂😂😅 Macam manalah benda alah tu wujud lagi.