Thursday, January 31, 2013

Akhir Januari 2013

1


kad depa berkeping-keping. klass!

Habis dahlah hero Tamil kat Public Mutual DSP! Sedih tau! :p
Tak tau lah dapat pergi atau tak. Sorang kat Selayang, yang mana seingat aku tak pernah jejakkan kaki lagi ke tempat tu... dan sorang lagi kat Jalan Ipoh. Yang kat Jalan Ipoh ni oklah kot. Tapi 'kenduri' depa ni selalu buat malam... haih! Sudahlah aku ni 'banyak' sangat keretanya! Tengoklah nanti macam mana.


********************************** 2

Seorang kawan serumah rupanya gemar menulis juga. Aku dengan Poja berjaya pujuk dia buat blog dan letak segala cerpen-cerpen dia kat blog. Kami yang terlebih excited! Kami sanggup jadi tukang promosi!
^_^

Chaiyoooookkk Zana!


****************************** 3

Kecewa. Patut aku 'bersemuka' dengan bos? Waaaaaaaaaaaaaaa... Tahun lepas bonus lupa diri, tahun ni bonus terjerut habis! Mengharap paling tidak sama macam tahun lepas, rupanya 1/2 je dari tahun lepas! Segala perancangan hancur berkecai menjadi debu-debu..... haha. Sedih tapi kelakar. Aduhai.


No comments:

Cerpen. Pesimis Itu Aku

Cerpen Pesimis itu Aku 》》》》  Link Klik Sini 😁😁