Wednesday, February 13, 2013

Demam Terkejut?

 Dah mula berkerja. Demam pulak. Semalam dah telan 2 bijik ubat pun masih selsema lagi pagi ni. Badan pun tak larat. Demam terkejut kot?

Kelmarin, online FB walaupun line internet kat kampung amatlah coet.... Terbaca satu wall post si Nemo, sebelum ni ada baca tapi buat tak tahu. Hari tu baru terajin klik kat link tu dan scroll down page FB tu. Tapi gambar 1 pun tak nampak tapi tahulah siapa empunya page tersebut.

Semalam balik sini, baru dapat mengesahkan dengan mata sendiri. Itupun lepas Along PM kat FB. Perasaaan aku? Entah... Kecewa ada lah jugak. Kerana hal yang satu tu (rasanya kot... hehe) habis ditinggalkan kami ini.

Apapun, kepada dia... walaupun sudah tentunya dia takkan baca blog aku ni... aku ucapkan selamat maju jaya. Moga dia menjadi penulis yang berbahagia sentiasa.

No comments:

Teddy Bear

Ingatan yang tidak dapat dilupakan. Teddy Bear. 🤣🤣😂😂😅 Macam manalah benda alah tu wujud lagi.