Monday, February 18, 2013

Google Play : Terima Kasih!

Walaupun kualitinya agaklah tak bagus, tapi masih seronok sebab dapat tengok rancangan kesukaan dekat android ku!

Mula-mula download KBS World, ingatkan tak boleh guna sebab lambat sangat nak 'connect' nya tapi semalam tunggu jugalah beberapa minit.... akhirnya dapat tengok! Aku tengok KBS ni pun sebab nak tengok 1 Day 2 Night je pun. 

No comments:

Teddy Bear

Ingatan yang tidak dapat dilupakan. Teddy Bear. 🤣🤣😂😂😅 Macam manalah benda alah tu wujud lagi.