Monday, May 20, 2013

MAJALAH INFINITI : EDISI JUN 2013

Majalah Infiniti ni keluar setiap 15 hari bulan. Tapi hari ni baru dapat cari. Hari-hari kot aku dok jadi tukang jenguk majalah ni kat semua kedai buku area sini.


Antara menarik edisi kali ini :-



Rahsia di sebalik Grand Canyon
Kaitan Pelukis karya terkenal ini, Leornarda Da Vinci dengan sniper


Si Psikik dari Kelantan!
Ben Southall, si penjaga Pulau
Supermoon
Tragedy Hillsborough - Dusta 23 Tahun!
Nasib Angkasawan pesawat Columbia ini?
Legenda Simo Hayha
Sains & al-Quran : Di sebalik nama Haman
Silalah beli untuk dapatkan lebih maklumat! RM3.80 sahaja! ^_^

2 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

isu-isu menariklah...

lagi2 grand canyon tu...

Anonymous said...

Aku suke majalah infiniti, start dr 2010 aku beli, selagi tak dpat,abis semua kedai aku g,haha..

Teddy Bear

Ingatan yang tidak dapat dilupakan. Teddy Bear. 🤣🤣😂😂😅 Macam manalah benda alah tu wujud lagi.